Referencer

Fertigro® er bedre end gylle

"Ca. 60 % af gødningen til vores kornmarker er Fertigro®, mens resten er kunstgødning. Vi skiftede fra gylle til Fertigro® for ca. fem år siden, og vi nedfælder det på 50-60 hektarer hvert år. Jeg er ikke i tvivl om, at Fertigro® er en effektiv gødning, for hvis vi glemmer et hjørne i marken, når det bliver kørt ud, er det meget tydeligt; kornet i det hjørne bliver helt gult på grund af mangel på kvælstof. Min erfaring er, at Fertigro® ikke kun er en billig og effektiv gødning, men også bedre end gylle.” 
- Planteavler Flemming Merrild, Ikast

Jeg har kun gode erfaringer med Fertigro®

"Vi gik over til at bruge Fertigro® som gødning for ca. 15 år siden og har kun gode erfaringer med det. Fertigro® er en billig og effektiv gødning, og jeg forstår ikke, at nogle er skeptiske over for det. Det er jo varmebehandlet og hygiejnisk, og der er heller ingen lugtgener. Jeg bruger det til både vårbyg, majs og græs, hvor det virker fantastisk godt. Jeg er også glad for mit samarbejde med HedeDanmark a/s; de spreder Fertigro® for mig, så jeg sparer ikke kun penge, men også meget tid."
- Mælkeproducent Laust Bendix Jensen, Esbjerg

Der er intet bureaukrati

"Vi har en maskinstation og et lager til Fertigro®, og her er HedeDanmark a/s en fleksibel samarbejdspartner, der ikke er præget af bureaukrati. HedeDanmark klarer al det administrative i forhold til myndighederne, og det gør tingene nemmere og hurtigere for os. Alt i alt har vi kørt 1.500 tons ud til landmænd i området, og vi har selv aftaget ca. 160 tons til vores vårbyg og græs. Vi har efterhånden brugt Fertigro® i fem år, og jeg synes, at det er en god og en billig gødning, der er nem at håndtere og helt uden lugtgener."
- Søren Munk Hansen, Sønderhede Mink, Esbjerg

Fertigro giver flot korn og gode kerner

"Jeg vil påstå, at jeg kan se forskel på, om jeg gøder med gylle eller Fertigro®. Nu har jeg brugt Fertigro® i mere end fire år, og jeg kan se, at det har en kraftig effekt på væksten; det giver flot korn og gode kerner. Jeg opbevarer Fertigro® i en lille gylletank, som står næsten inde på gårdspladsen, og der er ingen lugtgener, fordi der hurtigt bliver dannet et flydelag, der virker som et tætsiddende låg. Det er kort sagt et nemt, effektivt og sikkert produkt, og det er billigere end handelsgødning.”
- Svineproducent og kornfremavler Martin Geiser, Brørup

Del denne